16/03 RYDINGS eller Miss U's MATVANOR eller helt enkelt Divalater - Flathult

 

Ja det är inte det lättaste att få Miss Universum att äta, som ni vet så de tänker "Missar" allt för mycket på figuren...!
Men detta är vad jag kan kalla för "ätstörningar" med tanke på valet av mat, Miss U kan tänka sig.
Jag måste se till att hon äter för att orka med sig själv och valparna, och då blir valet hennes.
Det som känns skönt är att hon dricker "O'DeVie" i omåttliga mängder.


Miss U's meny 16/3
Frukost; 3 hamburgare, medium rare, med fullkorns pasta och smör
Lunch; 3 hamburgare, medium rare, nej tack till pasta och smör, 
vill bara ha köttet.
Middag; 3 hamburgare, medium rare.
Kvällsmat; Strimlad kokt skinka

Ja så här såg det ut de två första dagarna. Sedan tyckte Miss U att det blev tjatigt med IG metoden.
Så nu tänker jag inte äta alls...!

 

Våga vägra vanlig mat...!!!

Ny meny till Miss U 17/3
Frukost; 4 rostade brödskivor med MASSOR med smör.
Lunch; Frolic
Middag; Blodpudding.
Ja vad gör man inte, ge henne vad hon vill ha, och i ärlighetens namn tror jag jus nu hon skiter i att våren och bikinin snart skall fram.

Miss U i dag, 18/3
Frukost; Fyra rostade mackor med RIKLIGT med leverpastej, frolic & blodpudding.
Det känns som om hon blir allt hungrigare och piggare. Valparna är feta o fina, så de får vad de vill ha.
Nu skall vi alla ut på promenad i snön.
Lunch; Fiskbullar i buljong, och lite frolic, underbar blandning tycker Miss U.
Ryding är betydligt gladare och MYCKET piggare, så vi får se vad vi skall bjuda madammen på för middag.
Återkommer.
Middag; Robur med fiskbullespad. Var man inte spyfärdig innan så blev man det nu...här kommer bild bevis, urk..!

Miss U i dag, 19/3
Frukost; Två rostade mackor med RIKLIGT med leverpastej, grillkorv & blodpudding.
Något mer humanare för min näsa.
Dricker massor med vatten, är MYCKET käckare och gladare, och hon älskar sina små...
Återkommer med lunchen, lika spännande vad man kan få fram ur sin kyl & frys.
Det är nog detta som mina föräldrar menade med att  -Nu måste vi äta ur skåpen ;)

 

 

Lunchen; Såg ut så här, Frolic, korv & blodpudding, 
mumma sa Miss U.

 

 

 

Middag; Miss U var ute och rastade sig vid 19.00 tiden och gick sedan direkt till kylskåpet, hon har nu lärt sig vart maten kommer i från, och där näst intill pekade hon på det vita skåpet.
Så klar att med en sådan blick kan man ju inte undvika eller säga nej. 
Så reprisen från lunchen blev ett faktum, man får ju inte bryta ett vinnande koncept, snabbt högg hon i och lät sig väl smaka och allt på en gris blink, korv, frolic & blodpudding.

Hörs i morgon ;)
Anneli & Miss U
x

Miss U i dag, 20/3
Frukost;
Skippade mackorna i dag, och gick direkt på den "riktiga" kosten.
Rotfruktsgratnäng och blodpudding, mmmm inte ett öga var torrt.
Det hela inmundigas på köksgolvet från gratäng fat.

 

 

 

Lunchen; blev som följer, Frolic, Robur på en bädd av fil och fullkorns spagetti, ja, det slank ner det med sa Miss U.

 

 

 

 

 

 

Middag; Efter en stärkande promenad i pölsanade snö e det gott med lite mat.
På menyn blev det 3 hamburgare "Mc Dog" till Miss U, hon vill passa på att hälsa till alla där ute att hon e pigg, skuttig och glad och det känns skönt!

Hörs i morgon ;)
Anneli & Miss U

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Till alla er som trodde att dagen var över för mig, Miss U...
...vill härmed lägga mig i debatten kring ammande mödrar och dess intag av alkohol.
Det är inte alls så skadligt som ni tror, så därför vill jag dela med mig utav en av mina bästa Påsk tårtor.
Lycka till i köket
/Miss U

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 liter whisky

Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalite.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt.Schätt på elvischpen igen...
Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn forfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt.
De ärinte schå noga.
Kolla whischkyn.
Schila citronsaften, lägg till en ma...sched... och schå socker,
eller nåt, va fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschtret, icg....sch?kolla schen whiskyn.

Gå o lägg dej....

Miss U i dag, 21/3
Frukost;
Startade upp med lite grillkorv, blodpudding, frolic på en bädd av robur 33-20.
Ser tydligt att Miss U känner av Påsktårtan som hon prov bakde och smakade i går, och jag ser nu till min förskräckelse att den är slut...
Jag får baka en ny i dag.

 

 

 

 

Herre gud, hur länga skall man behöva vänta?
Det kurrar faktiskt i min fasjonabla Miss U mage nu.

 

 

 

 

 

Lunchen; blev en form av repris från i går 
 
Miss U ville prompt berätta om dagens middag

- Så himla trist med samma mat igen 
den där Anneli har ju ingen fantasi.

3 medium rare hamburgare "Mc Dog",
tror jag att de hette,

Vet faktiskt inte vad min piga har stoppat i min mat, kanske det e påskpynt
med något slags av omslagspapper eller
något onödigt i grönt och rött é det i alla fall 

 

 

 

 

 

Jisses, redan slut, fick knappt känna vad det smaka innan allt bara försvann.
Jag tycker att min piga e lat och snål.
Ja det är inte för intet man blir sugen på lite Påsktårta nu...

 

 

 

Miss U i dag, 22/3
Frukost;
är av klarad utan några betänksamheter, batteriet var inte laddat i kameran, så tyvärr finns det inga bildbevis på varken frukost eller lunch.

 

 

Börjar Miss U bli smått uttråkad på allt ståhej?

 

Middag; blev, blodpudding, grillkorv, prinskorv, köttbullar, ägg med kaviar, och sallad?!

 

 

 

 

 

 

 

Så var denna måltid över, undra just om jag kan fortsätta att fejka ett tag till?

 

 

 

Fasen detta blev inte så fördelaktigt för mig som jag trodde, kommenterar en besviken Miss U.

-Undra just vart all den goa maten tagit vägen...